ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΕΑΣ

Σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης

Θέλετε να αντιμετωπίστε τα προβλήματά σας και να επιτύχετε τους στόχους σας;

Εκπαιδεύσεις

Ομαδικές εκπαιδεύσεις στο NLP. Από το Licensed Practitioner μέχρι το Business και Master Practitioner.

 

Σεμινάρια

Εκτός από τις εκπαιδεύσεις του NLP, παρέχω επίσης σεμινάρια με θεματολογίες σχετικά με την επικοινωνία, τις διαπροσωπικές σχέσεις, την αυτοπεποίθηση και τη διαχείριση στρες.

Τι θα συνέβαινε

Εάν μπορούσατε μόνο να επιτύχετε;

Τι είναι αυτό που θέλετε;

Πότε θέλετε να συμβεί;

Πώς θα γνωρίζετε ότι το έχετε αποκτήσει;

Τι χρειάζεται να συμβεί για να το αποκτήσετε;

Τι είναι το Coaching;
Σε ποιόν απευθύνεται;

Ο βασικός πυρήνας του Coaching είναι η παροχή της απαραίτητης υποστήριξης, προκειμένου να αναπτύξετε τις δυνατότητές σας, να αναπτυχθείτε και να εξελιχτείτε ως προς την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Ο ρόλος του Coach είναι να σας παρέχει υποστήριξη, καθοδήγηση, βοήθεια αλλά και να σας προκαλεί, προκειμένου να καταφέρετε να επιτύχετε τους στόχους που εσείς οι ίδιοι έχετε οριοθετήσει. Με πολύ απλά λόγια το Coaching είναι μια διαδικασία που σας καθοδηγεί από το “πού βρίσκεστε” προς το “πού θέλετε να βρεθείτε”.

Τι είναι η συμβουλευτική;
Η συμβουλευτική είναι εκείνη η διαδικασία όπου ένας εκπαιδευμένος σύμβουλος αναπτύσσει μια επαγγελματική σχέση μαζί σας, προκειμένου να σας συμβουλέψει ως προς το πώς να διαχειριστείτε διάφορα θέματα που σας απασχολούν.
Τι είναι το Personal Coaching;
Το Personal Coaching είναι μια μορφή Coaching όπου μαζί με τον Coach δουλεύετε επάνω σε θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.
Τι είναι το Business Coaching;
Το Business Coaching είναι μια μορφή Coaching όπου βασικό μέλημα του Coach είναι να δουλέψετε επάνω σε θέματα και προβληματισμούς που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή ή την επιχείρηση σας.
Είναι το Coaching ψυχοθεραπεία;
Όχι. Η ψυχοθεραπεία είναι μια διαδικασία όπου ο θεραπευτής αναπτύσσει μια επαγγελματική σχέση με τον πελάτη του με σκοπό την ανακούφιση ψυχολογικών ή συναισθηματικών συμπτωμάτων. Ο Coach “ΔΕΝ” είναι θεραπευτής και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να ισχυρίζεται το αντίθετο, παρά μόνο εάν έχει τα απαραίτητα διαπιστευτήρια.
error: Content is protected !!